Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Тренінг «Розпочни свій бізнес» в м. Бахмут 19-21 травня 2021р від Міжнародної організації праці!

Переглядів: 714
11.05.2021 - 16:09

Запрошуємо майбутніх підприємців та підприємців початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС» за програмою Міжнародної організації праці та дізнатися більше про залучення фінансування від представників банків-партнерів державної програми доступних кредитів 5-7-9 та експертів SMEDO.

Тренінг проводиться в м. Бахмут 19-21 травня 2021р. в рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, а також участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO), та за підтримкою ГО Ресурсний центр ГУРТ, Бахмутської міськради і громадських організацій м. Бахмут - Клуб «Право.Бізнес.Фінанси» та Артемівського відділення Донецької обласної асоціації платників податків.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Додатково буде презентовано державну програму доступних кредитів 5-7-9% та важливі аспекти планування власної справи для залучення зовнішнього фінансування.

Тренінг допоможе учасникам оцінити свою готовність до відкриття власної справи, розробити власний бізнес-план і визначити його дієвість.

Для участі необхідно надати заявку та заповнити реєстраційну форму

Поспішайте, кількість місць обмежена. Дедлайн  подачі заявок 13.05.2021р.

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

Увага! Щоденна тривалість тренінгу з 10 до 16 год. включаючи перерву. Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами в електронній формі та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників та витрати на проживання не відшкодовуються. При собі мати індивідуальні засоби безпеки в період карантину COVID-19 і, бажано, для плідної роботи ноутбук.

Останні статті на сайті