Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

В Бахмуті ярмарок вакансій пройшов дистанційно

Переглядів: 489
26.04.2021 - 13:10

23 квітня Бахмутський міський центр зайнятості продовжив марафон загальнообласного заходу «Відкриваємо нові горизонти разом!». Захід проводився в дистанційному форматі в усіх містах і районах регіону протягом тижня.

Учасникам заходу було представлено три онлайн локації. Перша локація «Відкритий діалог» знайомила шукачів роботи з роботодавцями та їх актуальними вакансіями. Місто Бахмут на ярмарку представляли: АТ «УКРПОШТА», Бахмутський відділ поліції, ПАТ «Макіївський завод металевих конструкцій», ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», ТОВ «БАХМУТ-БУДПРОЕКТ». На другій локації «Свідомий вибір – професійний успіх» учасників ярмарку інформували про послуги з профорієнтації, розповідали про розвиток професійної кар’єри у підприємницькій діяльності та грантові програми. Третя локація «Нові можливості» знайомила відвідувачів з професійним навчанням у закладах освіти Бахмута, а також в Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти.

По завершенню заходу учасники мали можливість перейти до ZOOM-кабінетів, в яких шукачі роботи спілкувались з роботодавцями та представниками навчальних закладів, а також проходили майстер-клас «Співбесіда з роботодавцем» від фахівців центру зайнятості.

В Бахмуті ярмарок вакансій пройшов дистанційно

Останні статті на сайті