Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

УВАГА ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ!

Переглядів: 1591
06.04.2021 - 13:51

Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради повідомляє, що 14.04.2021 о 14.00 год. відбудуться громадські слухання по проєкту містобудівної документації: Детальний план території в межах вулиць Ювілейна, Перемоги, Рум’янцева у місті Бахмут Донецької області для розміщення торговельного центру (комплексу).

Увага!

У зв’язку з карантинними обмеженнями щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, громадські слухання будуть відбуватися у режимі онлайн за технологією Cisco Webex через INTERNET зв’язок. Для участі необхідно використовувати комп’ютер з веб-камерою, мікрофоном, колонками/навушниками та каналом зв’язку «INTERNET.

Посилання для приєднання до громадських слухань у режимі онлайн https://meetingsemea24.webex.com/meetingsemea24-ru/j.php?MTID=m803795b15194f579d6e6a3d58ab39aa0

Код доступу: 163 981 1523;

Пароль наради: pUBAPdnw337 (78227369 с видеосистем).

Участь у громадських слуханнях може взяти будь-який дієздатний член громади віком від 18 років.

Підстава розроблення: рішення Бахмутської міської ради від 24.02.2021 № 7/5-200 «Про розроблення містобудівної документації - детального плану території в межах вулиць Ювілейна, Перемоги, Рум’янцева у місті Бахмут Донецької області».

Мета розробки: визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови окремої території, призначеної для забудови.

Детальний план складається з текстової та графічної частини.

Замовник розробки: Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.

Розробник містобудівної документації: Товариство з обмеженою відповідальністю «Орієнтир-Експерт».

Техніко-економічні показники:

Площа території в межах проекту (ДПТ) – 2,00 га;

площа території садибної житлової забудови – 2,00 га;

Місце і строки ознайомлення з проєктом містобудівної документації:

На офіційному вебсайті Бахмутської міської ради (www.artemrada.gov.ua).

 

Строк подання пропозицій продовжено до 12.04.2021.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Місце подачі, строк розгляду  пропозицій:

Письмові пропозиції подаються за адресою: м. Бахмут вул. Миру,44,  Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради або на електронну адресу: umr@bahmutrada.gov.ua.

Пропозиції громадськості реєструються та розглядаються Управлінням муніципального розвитку Бахмутської міської розвитку у місячний строк з дня їх надходження.

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної  особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій — в.о. начальника відділу архітектури і містобудування Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Данилюк Алла Василівна  (тел. 44-02-55).

Останні статті на сайті