Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БАХМУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Переглядів: 1459
02.04.2021 - 15:16

ВВЕДЕНО ДОДАТКОВІ ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ

(ЗГІДНО ПРОТОКОЛУ №6 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій)
ВИРІШЕНО ВПРОВАДИТИ НАСТУПНІ ЗАХОДИ ДЛЯ ПРОТИДІЇ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ У ГРОМАДІ.

1. З 05 по 16 квітня 2021року перевести на дистанційну форму навчання всі заклади загальної середньої освіти усіх типів, форм власності (крім закладів дошкільної освіти) розташованих на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

2.  Рекомендувати з 05 по 16 квітня 2021року перейти на дистанційну форму навчання всім закладам освіти розташованим на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, незалежно від форми власності (інститути, технікуми, коледжі та інше).

3. Рекомендувати з 05 по 16 квітня 2021року підприємствам, установам та організаціям розташованим на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, за технічної можливості перейти на дистанційну форму праці або роботи в режимі реального часу через Інтернет, забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання, впровадити температурний скринінг.
4. Заборонити проведення в позашкільних закладах та загальноосвітніх школах позакласних заходів, роботу спортивних секцій тощо.
5. Припинити роботу спортивних секцій і гуртків у дитячо-юнацьких спортивних школах та закладах, усі планові спортивні змагання проводити без глядачів та вболівальників.
6.  Припинити  проведення всіх дитячих культурно - масових заходів в позашкільних закладах (розважальних, навчальних, соціальних та інших).
7. Рекомендувати дитячим кімнатам розташованим у торговельно-розважальних центрах  в інших закладах розважальної діяльності з 05 по 16 квітня 2021року припинити приймання відвідувачів.
Подовжено заборону приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе, тощо).

Просимо всіх жителів громади дотримуватися протиепідемічних заходів та не наражати себе та оточуючих на небезпеку!