Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Акція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

Переглядів: 1239
25.03.2021 - 08:33

24 березня 2021 року в Комунальному закладі «Бахмутський медичний фаховий коледж» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшла міська акція, присвячена Всесвітньому Дню боротьби з туберкульозом.

Організаторами її були студенти медичного коледжу, а запрошеними – студенти закладів вищої освіти  та представники Бахмутської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.

Актуальність акції обумовлена необхідністю памʼятати, що туберкульоз – небезпечне захворювання, на яке може захворіти кожен.

Під час акції викладачі та студенти коледжу нагадали, якими є перші симптоми захворювання, що підвищує ризик захворювання на туберкульоз, яким повинен бути лікувальний процес, як захистити себе та своїх близьких від захворювання. Присутні були зацікавлені змістом заходу, поставили багато питань, отримали листівки та буклети «Дихай вільно», памʼятки «Як не захворіти на туберкульоз», «Туберкульоз можна вилікувати!» та білу ромашку як символ вільного та чистого дихання.

Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних вимог.

Акція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозомАкція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозомАкція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозомАкція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

Останні статті на сайті