Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Планування власної справи

Переглядів: 766
19.03.2021 - 08:55

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості цієї середи відбувся онлайн – вебінар. До участі запросили безробітних, які не відкидають можливість ведення в майбутньому власного бізнесу. Обговорювали планування власної справи. До онлайну долучились  діючі підприємці та соціальні партнери служби  зайнятості.

Фахівчиня  Олена Бояринова ознайомила слухачів з інформаційною підтримкою Державної служби зайнятості підприємницьких ініціатив шукачів роботи. Учасники ознайомились з додатковими джерелами отримання корисної для підприємців інформації. Серед них додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», а також онлайн-ресурс «Прометеус» та відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Слухачі дізналися про можливості отримання  додаткового фінансування через  участь у діючих міжнародних грантових програмах. Такі програми існують як  для діючого бізнесу,так і для тих, хто лише замислюється над відкриттям власної справи. Шукачі роботи отримали рекомендації по пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

Далі начальниця відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Судак презентувала слухачам послуги для населення. Слухачі дізнались  про особливості загальної системи оподаткування.

Пані Оксана зупинилась на правовому захисті малого бізнесу. Також обговорили користування електронними державними сервісами.

На завершення вебінару учасники  отримати відповіді на запитання, які надсилали в онлайн чат протягом  зустрічі.

В центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості цієї середи відбувся онлайн – вебінар.