Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Двомісячник з благоустрою міста. Загальноміські толоки

Переглядів: 1089
18.03.2021 - 16:18

До уваги суб’єктів господарювання !

На виконання рішення виконкому Бахмутської міської ради від 10.03.2021 № 47 «Про організацію робіт щодо підготовки до весняно-літнього періоду у 2021 році на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади»  та з метою забезпечення необхідних умов життєдіяльності мешканців Бахмутська міська рада звертається з проханням до  всіх суб’єктів господарювання прийняти участь у двомісячнику з благоустрою міста з 15 березня по 16 травня.  

3 квітня та 24 квітня проходитимуть загальноміські толоки за умови дотримання обмежувальних заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Необхідно провести роботи з приведення у належний стан об’єктів і прилеглої території до них, а саме –прибирання сміття та застарілого листя після зими, відновлення газонів, озеленення території, проведення ремонту фасадів та іх елементів.

Звертаємо увагу, що згідно Правил благоустрою у місті Бахмуті, затвердженими рішенням міської ради від 24.07.2013 № 6/41-744, керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці, у володінні або на балансі яких перебувають  будинки і спорудження, зобов`язані    забезпечити своєчасне провадження робіт щодо реставрації, ремонту та фарбування фасадів  зазначених об’єктів  та  їхніх окремих елементів.  

 Біля входу до об’єкту торгівлі встановлюється урна,  фарбування якої здійснюється один раз на рік, у квітні, а також за необхідністю.

 Всі власники зобов’язані проводити прибирання не тільки біля своїх споруджень, але прибирати прилеглу територію в радіусі до 30м, з облаштованістю, посівом газонів, створенням квітників, ін., а при розташуванні об’єкта фасадом на вулицю проводити прибирання до проїзної частини вулиці.

Власники малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності зобов’язані установити урни і проводити їх очищення в залежності від ступеню забруднення, але не рідше одного разу на день.

Також нагадуємо, що за недотримання Правил благоустрою у відношенні до посадових осіб, громадян фізичних осіб – підприємців передбачені штрафні санкції  згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Останні статті на сайті