Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 165 гостей.

Презедент України

Урядом удосконалено порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для всіх видів державної соціальної допомоги

Переглядів: 901
18.02.2021 - 12:59

Постановою Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 № 1324 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» внесено зміни до Порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім'ї (домогосподарства) для всіх видів державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги», якими передбачено, що розмір житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу не враховується до середньомісячного сукупного доходу для призначення усіх видів державної соціальної допомоги. Зазначені зміни застосовуються з 29.12.2020.

Крім того, зазначеними змінами передбачено, що під час обчислення розміру усіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (домогосподарства), для розрахунку середньомісячного сукупного доходу за кожний місяць, в якому відсутні доходи, включаються фактично отримані такими особами доходи, якщо такі особи, зокрема, отримують щомісячну компенсаційну виплату, призначену непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи.

Повідомляємо громадян щодо можливості звернутися із новою заявою для перерахунку, або призначення державних допомог та/або житлових субсидій, відповідно до вищезазначених змін.

Заяву та документи для призначення допомог та субсидій можливо подати як в електронній формі через офіційний вебсайт Мінсоцполітики, так і надіславши їх до Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на адресу: м. Бахмут, вул. Перемоги, 53, або звернутись особисто, попередньо записавшись на прийом за телефонами:

099-713-39-80, 095-401-89-61.

Останні статті на сайті