Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 748
22.04.2019 - 11:00

19.04.2019 року в каб. № 212 в приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень окремих категорій громадян м. Бахмута з питань надання матеріальної допомоги (протокол від 19.04.2019 №7).

Розглянувши питання надання матеріальної допомоги громадянам м. Бахмута, які приймали участь в ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, дружинам померлих громадян із числа ліквідаторів (потерпілих), смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою, прийнявши до відома список, наданий головою громадської організації «Союз Чорнобиль України», комісія прийняла рішення про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів міського бюджету:

- 65  громадянам м. Бахмута, які приймали участь в ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та дружинам померлих громадян із числа ліквідаторів (потерпілих), смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою на загальну суму 32 500,00грн.;

Також, 5 особам відмовлено у наданні матеріальної допомоги відповідно до Положення про надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м. Бахмута, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 13.02.2019 №29.