Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Майстер класу з урбанскетчінгу

Переглядів: 1047
29.12.2020 - 10:16

27 грудня  у молодіжному центрі Перспектива за організаційною підтримкою Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулася лекція по урбанскетчінгу від Ольги Скоробагатової.

Урбанскетчінг - замальовки міського простору. Художниця і викладачка дала поради, як не боятися білого листа: виходити на вулицю і малювати з друзями, не купувати дорогі скетчбуки (бо потім можна і не почати малювати, відкладаючи для особливої ситуації), в першу чергу передавати враження, розраховувати час, враховуючи змінність освітлення. Спікерка познайомила молодих художників та художниць з сайтом створеним світовою спільнотою, показала свій скетчбук і показала історії створення ескізів.

Проєкт "Великанські холми" ГО "Бахмутська Фортеця" реалізується за ініціативи художниці Маші Вишедської, за підтримки Європейського Союзу в рамках проєкту "Дім Європи".

27 грудня  у молодіжному центрі Перспектива за організаційною підтримкою Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулася лекція по урбанскетчінгу від Ольги Скоробагатової. 27 грудня  у молодіжному центрі Перспектива за організаційною підтримкою Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулася лекція по урбанскетчінгу від Ольги Скоробагатової.