Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

За сміливість рухатися вперед – золота нагорода держави.

Переглядів: 7517
26.04.2012 - 14:22

Початок весни 2012 року позначився помітною подією в житті міського Центру дітей та юнацтва м. Артемівська: за результатами експертних оцінок Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України, Київської торгово-промислової палати та дирекції освітянських виставок ТОВ «Карше» наш Центр нагороджено дипломом за високі творчі досягнення в удосконаленні змісту навчально-виховного процесу національної системи освіти України.

Ця висока оцінка була надана за результатами  участі МЦДЮ у  ХV ювілейній Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012». За особистий творчий внесок в удосконалення змісту НВП Почесними дипломами також були  нагороджені завідуюча методичним  відділом Руцька Кароліна Володимирівна та керівник секції Малої академії наук Корнацький Ігор Аркадійович, а директор Центру Єпік Світлана Анатоліївна була нагороджена Почесним дипломом та Почесною грамотою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України і Національної академії педагогічних наук України за плідну організаторську діяльність з підвищення якості національної освіти.

Це було  вдалим початком презентації діяльності МЦДЮ на високому рівні. Наступним кроком стала участь у ІІІ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2012», яка є одним із найбільш поважних та масштабних презентаційних заходів в українській освітній галузі.   

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий Світ».

Виставку відкрили міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник і президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень.

Цього року вона стала місцем зустрічі представників близько 800 провідних навчальних закладів, видавництв, центрів, асоціацій та підприємств з усіх регіонів України, а також учасників з Російської Федерації, Чеської Республіки, Естонської Республіки, Швейцарської Конфедерації, Словацької Республіки, Республіки Польща, Сполучених Штатів Америки.

Виставка презентувала широкий спектр досягнень національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти, міжнародної співпраці закладів освіти, роботи навчальних закладів із соціальними партнерами.

Організатори виставки провели тематичний конкурс з ряду актуальних проблем інноваційної модернізації освіти.

На конкурс з тематичних номінацій виставки було подано 612 робіт. Конкурсні роботи представили педагогічні колективи з 27 регіонів України.      

МЦДЮ м. Артемівська був представлений в номінації «Інноваційні технології виявлення, навчання і підтримки розвитку обдарованої молоді». За результатами участі у конкурсі досвід роботи Центру було відзначено Золотою медаллю та дипломом за активну роботу з модернізації системи освіти.

Відділ освіти Артемівської міської ради  щиро вітає адміністрацію МЦДЮ, педагогів, технічних працівників, учнів та батьків з цією вагомою відзнакою та завдячує кожному за особистий внесок.

Щиро бажаємо успіхів, нових звершень та подальшої плідної співпраці!

Центр дітей та юнацтва м. Артемівська нагороджено дипломом за високі творчі досягнення в удосконаленні змісту навчально-виховного процесу національної системи освіти України.Центр дітей та юнацтва м. Артемівська нагороджено дипломом за високі творчі досягнення в удосконаленні змісту навчально-виховного процесу національної системи освіти України.

Останні статті на сайті