Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Донецька обласна рада

Турнір з шахів серед ветеранів Бахмута

Переглядів: 698
17.12.2020 - 11:46

С 26 листопада по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового клубу «Дебют» пройшов чемпіонат міста серед ветеранів з шахів. У змаганнях по коловій системі за звання найрозумнішого шахіста боролися 13 самих досвідчених учасників. Ігри проводилися згідно з Положенням, затвердженим Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, Шахового Кодексу України та розкладом суддівської колегії .

За результатами всіх ігор, згідно набраних очок  найкращими шахістами стали:

       1-е місце - Олександр Щербаченко;

       2-е місце  -  Азім Хакімов

       3-е місце  -  Анатолій Денисов.

Всі переможці були нагороджені почесними грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.    Організатор змагань - керівник шахового клубу «Дебют» Михайло Іванюк .

Змагання проводилися з  дотриманням соціальної дистанції та у масках.

С 26 листопада  по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового  клубу «Дебют»  пройшов чемпіонат міста серед ветеранів  з шахів. С 26 листопада  по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового  клубу «Дебют»  пройшов чемпіонат міста серед ветеранів  з шахів. С 26 листопада  по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового  клубу «Дебют»  пройшов чемпіонат міста серед ветеранів  з шахів. С 26 листопада  по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового  клубу «Дебют»  пройшов чемпіонат міста серед ветеранів  з шахів. С 26 листопада  по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового  клубу «Дебют»  пройшов чемпіонат міста серед ветеранів  з шахів. С 26 листопада  по 14 грудня у м. Бахмут, в приміщенні шахового  клубу «Дебют»  пройшов чемпіонат міста серед ветеранів  з шахів.

Останні статті на сайті