Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Пройшла розширена нарада за участі міського голови Олексія Реви, старост, керівників апарату, відділів та управлінь Бахмутської міської ради

Переглядів: 853
16.12.2020 - 11:29

16 грудня 2020 року у Бахмутській міській раді пройшла розширена нарада за участі міського голови Олексія Реви, старост, керівників апарату, відділів та управлінь Бахмутської міської ради.

Під час наради обговорили першочергові кроки розвитку територій старостинських округів на наступний 2021 рік та питання ефективної взаємодії старост з виконавчими органами Бахмутської міської ради.

"Ми вже сьогодні повинні систематизувати всі потреби на наступний рік, від незначних до масштабних, щоб з цими пропозиціями шукати джерела фінансування для їх реалізації", - зазначив міський голова Олексій Рева під час спілкування зі старостами.

Додатково, присутні обговорили питання виїзних прийомів мобільної амбулаторії, мобільного соціального офісу, облаштування робочих місць для спеціалістів, які щоденно зможуть надавати консультації та послуги соціального характеру на території старостинських округів.

Пройшла розширена нарада за участі міського голови Олексія Реви, старост, керівників апарату, відділів та управлінь Бахмутської міської радиПройшла розширена нарада за участі міського голови Олексія Реви, старост, керівників апарату, відділів та управлінь Бахмутської міської радиПройшла розширена нарада за участі міського голови Олексія Реви, старост, керівників апарату, відділів та управлінь Бахмутської міської ради