Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Верховна рада України

«Живи та працюй в Україні!»

Переглядів: 827
13.11.2020 - 13:53

Цього тижня  напередодні Європейського дня протидії торгівлі людьми фахівці  Бахмутського міського центру зайнятості брали участь в навчальному тренінгу за допомогою SKYPE зв’язку. 

Захід організовано  проектом “Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації” в рамках Програми Представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми, за фінансуванням Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Учасниками заходу були і освітяни – представники управління освіти та громадських організацій Бахмутської об’єднаної територіальної громади. Профконсультант Олена Бояринова , яка виступила однією зі спікерок заходу акцентувала , що легальне працевлаштування це гарантія соціального захисту для кожного найманого працівника , безпечні умови праці, дотримання режиму роботи, право на відпочинок, захист від незаконного звільнення. Профілактична робота з населенням з питань протидії торгівлі людьми організовується починаючи зі шкільного віку .    

Слухачі  онлан-тренінгу  розглядали організацію сумісної діяльності  протидії та запобігання торгівлі людьми . Також під час онлайну слухачами були розглянуті  форми, методи запобігання вербування для експлуатації людини, небезпечні стереотипи та реалії з якими стикаються трудові мігранти. В процесі заходу обговорювали  методи ідентифікації постраждалих від торгівлі людьми серед населення та форми надання їм допомоги з використанням  національного механізму взаємодії та діяльністі міжнародних організацій, які допомагають постраждалим від торгівлі людьми.

Узагальненням цієї зустрічі став висновок про те, що легальна трудова діяльність — це основа соціального захисту населення та дієва протидія торгівлі людьми.

Навчальний тренінг за допомогою SKYPE зв’язку