Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Урядовий портал

В Бахмуті на міні-ярмарку вакансій спілкувались дистанційно

Переглядів: 1995
20.10.2020 - 13:37

19 жовтня фахівці сектору рекрутингу Бахмутського міського центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій для КНП «Центр первинної медичної допомоги м. Бахмут». Захід пройшов у дистанційному форматі за допомогою Skype-зв’язку. Заклад здійснює набір на вакансії адміністратора, диспетчера-інформатора.

Відкрила захід завідувачка сектору рекрутингу Марія Мустафєєва. Вона розповіла про соціальні послуги, які державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців в період карантину, в тому числі за допомогою онлайн сервісів.

На міні-ярмарку інспектор з кадрів Оксана Самохіна розповіла кандидатам на вакансії про особливості роботи адміністратора та диспетчера, графік, заробітну плату та вимоги, яким мають відповідати претенденти. В умовах карнтину реєстратура установи надає послуги переважно в дистанційному форматі. Перевага віддається особам, які досконало володіють навичками роботи з комп’ютером.

Протягом заходу шукачі роботи цікавилися умовами роботи та ставили фахові питання щодо виконання професійних обов’язків. Всього у заході прийняли участь 5 безробітних. Представниця підприємства провела співбесіди з кожним претендентом на працевлаштування. За результатами співбесід одну особу запрошено для ознайомлення з робочим місцем.