Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Урядовий портал

Тренінг «Влада і молодіжна громада»

Переглядів: 1178
05.10.2020 - 15:20

На Донеччині наберає обертів проєкт «Діалоговий майданчик у Донецькій області: молодь і місцева влада», що реалізують громадські організації «Центр Експертизи Політики» та «Молодь Сходу України» при підтримці Відділу преси, культури та освіти Посольства США в Україні. У межах проєкту 3 та 4 жовтня на базі молодіжного центру "Перспектива" у м. Бахмуті відбувся дводенний тренінг «Влада і молодіжна громада».

У тренінгу взяли участь представники студентства, громадських організацій, молоді та перспективні кандидати в депутати. Учасники спільно розвіювали міфи та дізнавалися про актуальні тенденції реалізації реформ в Україні: освітню, судову, медичну, електронного врядування, децентралізації тощо. Також детальніше зупинилися над темою молодіжної політики, законопроєкту «Про молодь». Особливий інтерес викликали тема повноважень та обов'язків законодавчої, виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Через ігрову діяльність учасники окрім важливих тем громадянської та політичної просвіти навчилися інструментам активного слухання, що стане в нагоді як під час громадської, так в професійної діяльності. Дотримавшись всіх санітарних норм: робота у різних локаціях, ігри на свіжому повітрі, масочний режим, учасники отримали позитивні нові враженні та емоції.

Наступним кроком для учасників є можливість подати відео резюме для проходження стажування в департаментах Донецької обласної державної адміністрації.

На Донеччині наберає обертів проєкт «Діалоговий майданчик у Донецькій області: молодь і місцева влада»На Донеччині наберає обертів проєкт «Діалоговий майданчик у Донецькій області: молодь і місцева влада»На Донеччині наберає обертів проєкт «Діалоговий майданчик у Донецькій області: молодь і місцева влада»На Донеччині наберає обертів проєкт «Діалоговий майданчик у Донецькій області: молодь і місцева влада»

Останні статті на сайті