Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 662
06.03.2019 - 11:15

5 березня 2019 року у конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання координаційної  ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. доповіла про роботу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді за 2018 рік. Вищим навчальним закладам I-IV рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих на території міста надано рекомендацію щодо сприянню активному залученню до патріотичного виховання дітей та молоді учасників дій на Сході України, членів сімей Героїв Небесної Сотні, бійців АТО та їх сімей, діячів сучасної культури, мистецтва, науки, спорту, які виявляють активну громадську позицію.

На засіданні розглядалось питання про проведення конкурсу з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадського суспільства, для реалізації у 2020 році за рахунок коштів державного бюджету та прийняте рішення у березні провести інформаційну компанію серед громадських організацій, ініціативних груп молоді щодо можливості участі у конкурсі з визначення проєктів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадського суспільства, для реалізації у 2020 році за рахунок коштів державного бюджету.

З метою підготовки до проведення спортивно-патріотичної гри «Козацький гарт» вирішено провести нараду з заступниками директорів з виховної роботи закладів професійно-технічної освіти для обговорення порядку проведення гри, а також з урахуванням наданих пропозицій розробити та затвердити положення про проведення спортивно-патріотичної гри «Козацькій гарт»

Останні статті на сайті