Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 170 гостей.

Урядовий портал

Переможний виступ бахмутських пауерліфтерів на чемпіонаті Донецької області

Переглядів: 805
03.09.2020 - 14:05

З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп. У змаганнях взяли участь 15 команд, які представляли різні міста і райони Донецької області.

Команда міста Бахмут була представлена 29 спортсменами і традиційно показала високі результати та стала однією з найкращих в області. Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію, яка внесла свої корективи і значно ускладнила підготовку до змагань, бахмутські ліфтери здобули 27 - золотих, 16 – срібних і 5 – бронзових медалей. У командній боротьбі було здобуто 6 перших командних місць і 4 – третіх.

Варто зазначити, що кубок за перше командне місце у триборстві серед чоловіків бахмутська команда завойовує вже дев’ятий рік поспіль, що вже стало доброю традицією і певним стимулом для команди. Цього року  спортсмени змагалися з особливою наснагою і  присвятили свою перемогу своєму тренеру, наставнику, другу, який завчасно пішов з життя – майстру спорту України міжнародного класу, кандидату юридичних наук, тренеру вищої категорії Петренку Олександру Івановичу.

Основу команди міста Бахмут складають вихованці КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради. Спортсмени групи початкової підготовки підвищили свої розряди до рівня групи базової підготовки, а серед спортсменів спеціалізованої групи Щербина Ілля вперше виконав норматив кандидата у майстри спорту України. Тож, окрім медалей, юні вихованці підвищили свій клас та майстерність.

Результати змагань вкотре показали високий професіоналізм, завзятість і відданість справі тренерів – Петренко Оксани Романівни і Любченка Сергія Костянтиновича, які навіть у складних життєвих ситуаціях здатні згуртувати,  мотивувати і налаштувати спортсменів на перемогу.

Вітаємо команду та тренерів з перемогою, бажаємо й надалі залишатися лідерами обласних, всеукраїнських та світових помостів! Хай щастить! Усе буде пауерліфтинг!

З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.З 20 по 30 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових груп.

Останні статті на сайті