Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.

Переглядів: 1835
29.08.2020 - 12:37

Серед тих, хто пожертвував своє життя заради нашої Батьківщини, 22 військових різних родів військ, які народилися або проживали в Бахмуті та Бахмутському районі.

Віддати шану загиблим героям до міського Народного Дому прийшли мешканці громади, військовослужбовці, представники міської ради та громадських організацій, священнослужителі.

"Найдорожчий скарб - це людське життя, а людина, яка здатна пожертвувати найціннішим – це справжній Герой і Патріот. Низько схиляю голову перед кожною родиною, яка втратила своїх синів. Хочу запевнити, що пам'ять про співвітчизників буде навіки зберігатися в наших серцях", - звертаючись до присутніх, відзначив міський голова Олексій Рева.

Керівник громади вручив Подяки Донецького обласного комісаріату «За гідне виховання сина захисника України» батькам загиблих Матвієвського Артема та Меденцева Олександра. Мати загиблого військовослужбовця Андрія Новицького - Світлана Іванівна була нагороджена нагрудним Знаком Міністерства оборони України «Знак пошани».

Хвилиною мовчання бахмутчани вшанували пам'ять захисників України та поклали квіти до імпровізованої стели з портретами загиблих земляків.

Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.Сьогодні в Бахмуті вшанували пам’ять захисників, які загинули за Україну.

Останні статті на сайті