Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 989
22.01.2016 - 11:51

21 січня  2016 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради.

З першого питання порядку денного про підсумки роботи Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради за 2015 рік. Разом з цим, вирішено забезпечити підтримку молодіжних ініціатив на території Артемівської міської ради, залучати молодіжні громадські організації щодо написання та реалізації проектів – програм, грантів у 2016 році. Активізувати роботу з інформування молоді щодо результатів і перспектив реалізації державної політики стосовно сім’ї, дітей, молоді та затвердження гендерної рівності в суспільстві, насамперед через електронні та друковані засоби масової інформації.

Начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради Колодочка Г.А. звітувала стан роботи служби у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради з прийомними сім’ями, сім’ями опікунів/піклувальників, які мешкають на території Артемівської міської ради. Членами колегії було вирішено здійснювати заходи щодо популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та рекрутингу громадян, які можуть стати потенційними опікунами, піклувальниками, прийомними батьками.

 Також було розглянуто питання та про проведену роботу з надання допомоги сім’ям, евакуйованим на тимчасове перебування на територію Артемівської міської ради. Членами колегії було вирішено продовжити надавати посильну допомогу сім’ям, які вимушено покинули території та райони проведення АТО.