Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна рада

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1297
21.07.2017 - 11:45

20 липня  2017 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про стан роботи із зверненнями громадян в Управлінні молодіжної політки та у справах дітей Бахмутської міської ради, членами колегії вирішено забезпечити безумовне виконання нормативно-правових документів, що регулюють роботу зі зверненнями громадян.

 Щодо другого питання порядку денного про реалізацію державної сімейної політики, гендерної рівності, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на території міста Бахмут звітувала в.о. начальника відділу молодіжної політики УМПСД Бахмутської міської ради                     Українець А.С. Першочерговим завдання визначили внести зміни та провести аналіз гендерного паспорту м. Бахмут за 2016 рік.

 Також було розглянуто питання та про стан роботи служби у справах дітей Управління молодіжної політки та у справах дітей Бахмутської міської ради щодо забезпечення першочергового права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на виховання в сімейному оточення. Членами колегії вирішено забезпечити реалізацію державних гарантій захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.