Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулось засідання колегії

Переглядів: 1607
17.07.2020 - 11:39

16 липня  2020 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про реалізацію державної сімейної політики, гендерної рівності, попередження насильства в сім'ї та протидії торгівлі людьми на території Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади членами колегії було вирішено налагодити та активізувати взаємодію суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо своєчасного інформування про факти вчинення домашнього насильства, сприяти діяльності Школи подружнього життя.

 Начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О. звітувала про  стан роботи з прийомними сім'ями та сім'ями опікунів, які мешкають на території Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади та про стан роботи служби у справах дітей щодо забезпечення першочергового права дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на виховання в сімейному оточенні. Ірина Олександрівна  зазначила про необхідність здійснення постійного комплексного контролю за умовами утримання і виховання прийомних та підопічних дітей та необхідності активізації профілактично-роз’яснювальної роботи з батьками, діти яких перебувають на обліку як такі, що опинились в складних життєвих обставинах з метою підвищення  батьківського потенціалу

 Також було розглянуто питання та про стан роботи із зверненнями громадян в Управлінні молодіжної політки та у справах дітей Бахмутської міської ради. Робота за цим напрямом членами колегії визнана задовільною, але вирішено проаналізувати звернення громадян за змістом, виявити тематику найбільш поширених звернень та висвітлити в засобах масової інформації  роз’яснення з системних питань.