Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Відбулось засідання комісії

Переглядів: 1592
22.07.2020 - 13:51

21.07.2020 року в каб.212 приміщенні адміністративної будівлі Бахмутської міської ради відбулось засідання комісії виконавчого комітету Бахмутської міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території м. Бахмута, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право та були розглянуті наступні питання.

  1. Розгляд результатів обстеження квартири та складених переліків основних видів і обсягів робіт, які необхідно виконати у квартирі, які належать на праві приватної спільної власності особі з інвалідністю І групи внаслідок війни.

Відповідно до по постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 р. №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків квартир осіб, які мають на це право» прийняте рішення:

  • провести безоплатний капітальний ремонт квартири заявника – особи з інвалідністю І групи внаслідок війни
  • доручити Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради, як головному розпоряднику коштів, замовити ремонтно-будівельній організації дефектні акти, кошторисні розрахунки та розрахунки загальної вартості капітального ремонту, згідно з вимогами ДСТУ БД.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва» та ДБН Д.2.4-2000 «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно- будівельні роботи», по відповідним адресам, без попередньої оплати та подати їх на розгляд комісії.

Останні статті на сайті