Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Верховна рада України

Олексій Рева провів чергову робочу нараду в Опитненському старостинському окрузі

Переглядів: 1867
10.08.2020 - 12:00

На звернення мешканця громади, Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з представниками КП "Бахмут-Вода", районної ради та районного будинку культури з питання підключення нового об'єкту підприємницької діяльності до мережі водопостачання.

Для подальшого функціонування та розширення послуг свого підприємства, у громадянина Опитного стала потреба в підключенні існуючих потужностей автомийки до системи водовідведення, про що він не зміг попередньо домовитися з представниками районної влади.

Під час зустрічі присутні обговорили організаційні та технічні питання, характеристики об'єкту - автомийки, розглянули проблеми та варіанти підключення її до існуючих мереж водопостачання для функціонування одного з малих підприємств на території Бахмутської громади.

Олексій Рева провів чергову робочу нараду в Опитненському старостинському окрузіОлексій Рева провів чергову робочу нараду в Опитненському старостинському окрузіОлексій Рева провів чергову робочу нараду в Опитненському старостинському окрузіОлексій Рева провів чергову робочу нараду в Опитненському старостинському окрузі

Останні статті на сайті