Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Онлайн зустрічі для шукачів роботи

Переглядів: 1560
10.07.2020 - 08:55

В Бахмутському міському центрі зайнятості сьогодні відбулась онлайн- зустріч з шукачів роботи з фахівцями з профорієнтації  під час інформаційного вебінару.

Впродовж заходу учасники ознайомились із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості. Слухачі обговорили важливість легального працевлаштування  як основного інструменту соціального захисту для найманого працівника. Фахівчиня надала інформацію про послуги служби зайнятості та сучасні підходи в їх наданні, в тому числі в умовах карантину. Слухачі зацікавились платформою для безкоштовного онлайн-навчання «COURSERA».

Шукачі роботи ознайомились з актуальною інформацією щодо можливості професійного навчання в  центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де професії для навчання презентують з використанням онлайн сервісів.

Присутні ставили актуальні питання та отримали вичерпні відповіді на них.

Шановні  шукачі роботи - слідкуйте за нашими анонсами наступних вебінарів на  сторінці Бахмутського міського центру зайнятості в мережі ФЕЙСБУК!!!

          В Бахмутському міському центрі зайнятості сьогодні відбулась онлайн- зустріч з шукачів роботи з фахівцями з профорієнтації  під час інформаційного вебінару.

Останні статті на сайті