Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Презедент України

Підсумки роботи Центру обслуговування платників Бахмутського управління Головного управління ДПС у Донецькій області за півріччя 2020 року

Переглядів: 1782
10.07.2020 - 08:41

Для забезпечення комфортних умов для платників податків у Центрі обслуговування платників Бахмутського управління Головного управління ДПС у Донецькій області є місця для заповнення документів та заяв, зразки заповнених заяв та декларацій, а також інформаційні картки адміністративних послуг. Вся необхідна відвідувачам інформація розміщується на стендах та постійно оновлюється.

З метою профілактики, запобігання поширенню та мінімізації інфікування коронавірусом, в Бахмутському управлінні впроваджено отримання усних консультацій за допомогою скайп - зв’язку. За період березень - червень п.р. та червень зокрема  фахівцями Бахмутського управління Головного управління ДПС у Донецькій області було надано 26 та 10 відео консультацій відповідно.

Протягом 6 місяців поточного року відвідувачам Центру обслуговування платників було надано  1023 адміністративні послуги, з них за червень - 301 послуга, а саме:

  • витяг з реєстру платників єдиного податку - 476, з них за червень - 135;
  • книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку - 276, з них за червень - 84;
  • зареєстровано книг обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність – 35, у тому числі за червень - 10;
  • довідки про доходи – 34, у тому числі за червень - 3.