Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської ради

Переглядів: 1371
09.07.2020 - 16:32

08 червня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської ради.

В ході розгляду питань згідно порядку денного членами виконкому було затверджено тариф на відвідування громадських мобільних вбиралень, які розташовані в міських зонах відпочинку, у розмірі 3 гривні. В подальшому це дозволить забезпечити їх належне утримання та санітарне обслуговування.
Також було затверджено мінімальний перелік видів ритуальних послуг та тарифи на послуги, які надаються КП "Бахмутський комбінат комунальних підприємств", вартість яких востаннє переглядалася у 2013 році.

З метою вшанування пам’яті загиблих земляків члени виконкому прийняли порядок безкоштовного виготовлення та спорудження надгробків загиблим учасникам антитерористичної операції/операції об'єднаних сил, одиноким батькам загиблих учасників АТО/ООС та учасників бойових дій на території інших держав.

Також під час засідання було розглянуто питання проведення комплексних перевірок стану дотримання законності та виконавської дисципліни в роботі виконавчих органів Бахмутської міської ради.
Наприкінці засідання членами виконкому були прийняті рішення щодо підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської радиВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської радиВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської радиВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської радиВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської радиВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської радиВідбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської ради

Останні статті на сайті