Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Урядовий портал

У Бахмутській міській раді відбулося чергове засідання виконкому

Переглядів: 699
10.06.2020 - 15:33

Під керівництвом міського голови Олексія РЕВИ відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмутської міської ради. На розгляд членів виконкому було винесено ряд питань, що стосуються життєдіяльності Бахмутської громади.

Зокрема, присутні заслухали звіт Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва про підсумки роботи житлово-комунального господарства за минулий осінньо-зимовий період. Виконавчий комітет затвердив Регламент виконавчих органів міської ради у новій редакції, План основних заходів цивільного захисту на поточний рік та заслухав звіт заступника голови адміністративної комісії при виконкомі Бахмутської міської ради Андрія АТАМАНЧЕНКА про підсумки роботи комісії.  

У зв’язку з пандемією коронавірусної інфекції та вимушеними канікулами для бізнесу погіршилася ситуація у міському центрі зайнятості. Так, за словами начальника центру Ірини ЛЕЩЕНКО на 80% зросла кількість безробітних осіб.

Деякі зміни очікують і Управління освіти. У 2020 році планується збільшити пільгову категорію дітей, які харчуються у дошкільних та загальноосвітніх закладах. Це стосується дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, які мають статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів. Наразі безкоштовним харчуванням додатково будуть забезпечені 197 вихованців. Їх харчування буде сплачуватись за рахунок коштів місцевого бюджету.

Загалом на засіданні виконкому було розглянуто 40 питань, по яких прийняті відповідні рішення.

Засідання виконкому Бахмутської міської радиЗасідання виконкому Бахмутської міської радиЗасідання виконкому Бахмутської міської радиЗасідання виконкому Бахмутської міської радиЗасідання виконкому Бахмутської міської ради