Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

# STOP_КОРОНАВІРУС

Переглядів: 1046
04.06.2020 - 15:35

Оперативна інформація Управлінь і відділів Бахмутської міської ради станом на 04 червня 2020 року

За інформацією МОЗ за минулу добу кількість виявлених випадків захворювання коронавирусной інфекцією COVID-19 в Україні збільшилася на 588 осіб. У порівнянні з попередньою добою кількість нових випадків захворювання зросла на 21,7% , нових летальних випадків - на 50%.

Бахмутська міська рада нагадує про необхідність постійного дотримання протиепідемічних заходів. Дбайте про свою безпеку та безпеку своїх родин.

Охорона здоров’я

На території Бахмутської міської об'єднаної територіальної громади за останню добу  випадків з підозрою на COVID-19 не зареєстровано.

У мешканця міста, який був госпіталізований до інфекційного відділення КНП «БЛІЛ м. Бахмут» з підозрою на коронавірус, отримано негативний результат ПЛР-тесту. Таким чином статистика захворілих на COVID-19 та тих, хто одужав залишається незмінною. 

На самоізоляції знаходиться 14 мешканців, які повернулися із-за кордону.

Соціальний захист

З метою контролю щодо забезпечення прав дітей в умовах проведення карантинних заходів, протягом тижня службою у справах дітей спільно з фахівцями Бахмутського міського центру соціальних служб  відвідано 8 родин, які перебувають на профілактичному обліку та опинились у складних життєвих обставинах.

За минулу добу спеціалісти управління молодіжної політики та служби у справах дітей доставили 37 продуктових наборів 13 багатодітним сім’ям.

Освіта

Управлінням освіти Бахмутської міської ради проводиться підготовка до проведення пробного ЗНО, яке відбудеться згідно з графіком Українського центру оцінювання якості освіти 15 та 17 червня. Під час проведення пробного ЗНО у м. Бахмуті будуть працювати 2 пункти тестування на базі ЗОШ № 5 та ЗОШ №24, які будуть забезпечені безконтактними термометрами, дезінфекторами, масками для персоналу, там будуть виконані всі необхідні заходи щодо безпечного проходження процедури. 

Увага! Учасникам пробного ЗНО для допуску до пункту необхідно мати при собі паспорт, запрошення-перепустку, засоби індивідуального захисту (маски, антисептики для особистого користування).

Протягом 2-4 червня комісія, яка створена з метою підготовки закладів дошкільної освіти до відновлення освітнього процесу, здійснила огляд  готовності дитячих садків до роботи. За результатами інспектування виконання всіх протиепідемічних норм та вимог, місцевою комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде прийнято остаточне рішення.

До відома населення!

  • Уряд вніс зміни до Постанови №392 відповідно до яких з 5 червня в областях, де запроваджено адаптивний карантин, буде дозволена робота закладів громадського харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях.
  • За умови дотримання протиепідемічних заходів особам старше 60 років дозволяється не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції.
  • Також дозволяється проведення релігійних заходів у приміщенні за умови перебування не більше 1 особи на 5 кв. м.
  • з 5 червня передбачається дозвіл на прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують внутрішні пасажирські перевезення авіаційним транспортом, міжнародні - з 15 червня.

Останні статті на сайті