Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Пільговий проїзд автомобільним транспортом на приміських маршрутах

Переглядів: 1735
28.05.2020 - 08:44

До уваги мешканців Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади!

На виконання рішення Бахмутської міської ради від 20.12.2019 №6/137-2792 «Про затвердження Порядку відшкодування витрат за перевезення окремих категорій громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади» з 1 січня 2020 року для здійснення поїздки в автобусах приміського сполучення, громадяни, що користуються правом пільгового проїзду, пред’являють водіям (кондукторам) автобусів пільгове посвідчення і талон для обліку безкоштовного (пільгового) проїзду автомобільним транспортом на приміських маршрутах (далі – талон). Талон без посвідчення – не дає права на пільговий проїзд .

Видачу талонів здійснює Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (далі – Управління) з розрахунку 24 талона на квартал на одну особу пільгової категорії.

Отримати талони можна в Управлінні або на виїзному прийомі, згідно графіку виїздів (роботи) Мобільного офісу для надання соціальних, адміністративних та інших публічних послуг на території Бахмутської міської об`єднаної територіальної громади.

При собі мати паспорт та пільгове посвідчення.

Додаткову інформацію щодо пільгового проїзду та отримання талонів мешканці Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади можуть отримати звернувшись до Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради за адресою: м.Бахмут, вул. Б.Горбатова, 57 (телефон для довідок (0627)446398, або 099-7133980.