Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Обласна служба зайнятості продовжує інформувати підприємців щодо отримання допомоги по частковому безробіттю

Переглядів: 1509
20.05.2020 - 10:34

19 травня пройшов черговий вебінар на тему «Актуальні питання щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину» для представників малого та середнього бізнесу Донецької області.

Під час заходу підприємці дізналися про послідовність дій, які необхідні для отримання фінансової допомоги. Були обговорені питання щодо порядку формування пакету документів та процедури його подання до центрів зайнятості Донеччини.

Директорка Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко поінформувала учасників про ухвалене минулого тижня Верховною Радою рішення, яким удосконалено процедуру отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Згідно законопроекту збільшено термін для звернення роботодавців на отриманням допомоги по частковому безробіттю на період карантину з 30 до 90 календарних днів з дня зупинення/скорочення діяльності. Окрім цього, відтепер фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, теж зможуть отримати допомогу з боку держави.

Донецька обласна служба зайнятості продовжує проведення онлайн заходів щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу долучитися до участі у наступному вебінарі, який відбудеться після оприлюднення законопроекту № 3329-д від 13 травня 2020 року.

Останні статті на сайті