Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 91 гість.

Презедент України

Відзначення Дня пам'яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в дистанційному форматі

Переглядів: 1484
04.05.2020 - 08:52

Управління освіти Бахмутської міської ради, міський методичний кабінет пропонує закладам загальної середньої та позашкільної освіти вшанувати подвиг українського народу в боротьбі за свободу, увічнити пам'яті загиблих у Другій світовій війні та  стати активними учасниками шкільних дистанційних заходів: флешмобів, акцій, виховних годин, тематичних уроків історії, конкурсів малюнків до цих пам’ятних дат.

Управління освіти Бахмутської міської ради оголошує міжшкільний челендж «#В пам’яті людській назавжди», запрошує дітей шкіл створити малюнки, прочитати вірші, заспівати пісні в дистанційному форматі та надіслати відео для розміщення на офіційних сайтах шкіл, сторінках фейсбуку.

Для тих, хто вміє майструвати, керівники гуртків Бахмутського ЦТТДЮ пропонують відеомайстер-клас «Червоний мак – символ пам’яті». Для всіх ветеранів педагоги та вихованців  Бахмутського МЦДЮ готують відеопривітання «Пісня для ветерана». Посилання на відео будуть активними з 8 травня на  сайті Управління освіти, офіційних сторінках фейсбуку та сайтах позашкільних центрів.

Просимо Вас залишатися вдома, але не забувати своєї історії та подвигу нашого народу.

Останні статті на сайті