Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Дитяча ігрова програма «Гра йде – земля гуде»

Переглядів: 9672
23.03.2012 - 14:16

Прийшов час квітучій весні зайняти місце лютої зими. Здавна люди піснями та хороводами, обрядовими іграми закликали весну. Ось для цього і були запрошені учні молодших класів, що перебувають зараз на канікулах, та мешканці мікрорайону на дитячу ігрову програму «Гра йде – земля гуде».

На площі біля КЗ «Артемівського міського народного Дому» діти залюбки розмальовували справжні гусячі яйця кольоровими хвильками, щоб життя було яскравим, писали побажання собі, друзям та рідним і створювали з цих паперів деревця побажань.  А потім запалало вогнище... Всі побажання кинули до вогню, щоб вони скоріше потрапили на небо та обов’язково здійснилися. «Кривий танок» об’єднав дівчаток та хлопчиків  для заклику весни. Наприкінці діти висадили на вулиці травичку, що посіяли на Стрітення і вирощували саме для цього. Все робили з душею, тому одразу з-за хмарин вийшло тепле сонечко та затих вітерець -  пустун.

Дитяча ігрова програма «Гра йде – земля гуде»Дитяча ігрова програма «Гра йде – земля гуде»Дитяча ігрова програма «Гра йде – земля гуде»Дитяча ігрова програма «Гра йде – земля гуде»Дитяча ігрова програма «Гра йде – земля гуде»