Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Олексій РЕВА взяв участь у засіданні колегії облдержадміністрації

Переглядів: 1141
23.04.2020 - 14:29

Міський голова Олексій Рева, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів Бахмутської міської ради взяли участь у засіданні колегії облдержадміністрації, яка проводилась в онлайн режимі.

На засіданні були розглянуті питання роботи житлово-комунального господарства області в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр. та підготовки до роботи взимку 2020-2021 років, виконання заходів Регіональної цільової програми щодо здійснення розчистки та регулювання русел річок на 2018-2020 рр., також був обговорений стан впровадження містобудівного кадастру на території Донецької області.

Окремим важливим питанням на колегії було розглянуто стан впровадження реформи місцевого самоврядування в регіоні. На теперішній час у Бахмутській міській раді завершено процес прийому-передачі комунальної власності сільських рад, сільські ради як юридичні особи ліквідовані та виведені з відповідних реєстрів. Прийнята Стратегія розвитку  ОТГ на період до 2027 року, триває розробка Статуту ОТГ.

Однак треба зазначити, що на етапі розвитку інституційної спроможності Бахмутської ОТГ виникає ряд проблемних питань, які потребують законодавчого врегулювання.

 

Засідання колегії облдержадміністраціїЗасідання колегії облдержадміністраціїЗасідання колегії облдержадміністраціїЗасідання колегії облдержадміністрації

Останні статті на сайті