Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

Презедент України

Пенсійний фонд запрошує на державну службу

Переглядів: 1926
12.03.2020 - 11:33

12 безробітних осіб відвідали міні-ярмарок вакансій, який відбувся 11 березня в Бахмутсько-Лиманському об’єднаному управлінні ПФУ. Інформаційно-консультаційний захід було організовано Бахмутським міським центром зайнятості з метою підбору співробітників на вільні робочі місця. З роботою в сфері пенсійного забезпечення відвідувачів знайомила керівниця кадрової служби Наталя Сигналова та начальники відділів, в яких є наявні вакансії.

На сьогодні Бахмутсько-Лиманське управління ПФУ має гостру потребу в кадрах. Укомплектувати наявні вакансії спеціалістів державної служби роботодавець розраховує за  сприянням Бахмутського міського центру зайнятості. Наразі установі потрібні фахівці з призначення, перерахунку та виплати пенсій, а також спеціалісти відділу звернень громадян. Пенсійний фонд на постійній основі співпрацює із службою зайнятості, за допомогою якої у 2019 році до місцевого управління ПФУ було працевлаштовано 15 осіб.

«Послуги Пенсійного фонду є важливими, оскільки вони відображають соціальні цінності, якість життя, рівень економічного розвитку, рівень дотримання прав людини», - зазначила Наталя Сигналова. В ході заходу керівники відділів розповіли, яку роботу виконують фахівці кожного відділу управління, зосередили увагу шукачів роботи на навантаженні спеціалістів, розповіли про рівень оплати, а також проінформували про заохочення співробітників. Очільниця кадрової служби ознайомила учасників заходу з переліком документів, необхідних для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців. Для того, щоб сформувати уявлення про умови праці представниця Пенсійного фонду запросила претендентів на вакансії ознайомитися зі специфікою роботи фахівців кожного відділу закладу.

В результаті проведеного заходу 4 особи виявили бажання ознайомитися з умовами роботи безпосередньо на робочих місцях, а ще 5 особам було запропоновано взяти участь у конкурсі.

Пенсійний фонд запрошує на державну службуПенсійний фонд запрошує на державну службуПенсійний фонд запрошує на державну службу

Останні статті на сайті