Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

7 cпособів дізнатися суму до сплати за світло без платіжки

Переглядів: 2505
02.03.2020 - 15:32

Щомісяця постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO формує рахунки за електроенергію для жителів Донеччини. Якщо з якихось причин ви вчасно не отримали платіжку на свою поштову адресу, YASNO пропонує зручні способи дізнатись суму до сплати за електроенергію:

  • Особистий кабінет на сайті YASNO – корисний онлайн-сервіс, в якому можна передавати показання лічильника, відстежувати нарахування та сплачувати за електроенергію в декілька кліків без комісії.
  • Сторінка постачальника у Facebook – ви можете написати особисте повідомлення, вказавши ПІБ, адресу, номер особового рахунку та дізнатись суму до сплати.
  • Контакт-центр – за телефонами (067/095) 65-26-000, (0629) 52-60-00 оператори нададуть актуальну інформацію щодо вашого особового рахунку.
  • Рахунок у Viber або SMS – клієнти, чиї контакти є у базі постачальника, отримують повідомлення з посиланням на рахунок, який одразу можна сплатити. Щоб користуватись сервісом, потрібно надати актуальний номер телефону оператору контакт-центру або у повідомленні на сторінці постачальника у Facebook.
  • Енергоофіси YASNO – клієнти, які не користуються інтернетом, можуть звернутись до найближчого енергоофісу, де отримають необхідну інформацію від фахівців.
  • Відділення банків – щоб дізнатися нарахування, фахівцю установи потрібно назвати свій особовий рахунок та адресу.
  • Інтернет-банкінг та платіжні системи: ПУМБ Online, Приват24, Monobank, EasyPay, IPay, Portmone. При введенні номеру особового рахунку у меню «оплата електроенергії» відобразиться сума до сплати.

«YASNO піклується, щоб у кожного клієнта була можливість обрати найбільш зручний спосіб контролювати нарахування за електроенергію та завжди мати доступ до необхідних даних. Зовсім необов’язково для цього чекати на паперову платіжку. Все більше клієнтів взагалі переходять на електронні рахунки в Особистому кабінеті. Але й ті, хто обирає онлайн-сервіси, й ті, кому зручніше отримувати інформацію офлайн, можуть просто та швидко вирішити свої питання», – наголошує директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін. 

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.