Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Урядовий портал

Відбудеться Форум ділових можливостей «Україна – Білорусь 2020»

Переглядів: 1186
27.02.2020 - 16:45

1 - 2 квітня 2020 року в місті Мінськ відбудеться Форум ділових можливостей «Україна – Білорусь 2020» (далі – Форум), який організовує Посольство України в Республіці Білорусь спільно з Торгово-промисловою палатою України та Білоруською торгово – промисловою палатою в контексті підготовки до Третього форуму регіонів України та Білорусі.

Основною метою заходу є ознайомлення представників українського малого та середнього бізнесу України з особливостями виходу та роботи на білоруському ринку, практичним досвідом роботи українських компаній та бізнесменів у Республіці  Білорусь, рекомендаціями щодо участі бізнесу в заходах Третього форуму регіонів України та Білорусі, інструментами захисту власних інтересів в досудовому порядку, а також розширення ділових контактів українського МСБ в Республіці Білорусь. Для цього заплановане проведення пленарного засідання, ділових переговорів з білоруською стороною, а також відвідування компаній, в тому числі спільного українсько-білоруського підприємства-резидента Вільної економічної зони «Мінськ».

До перспективних напрямків українсько-білоруського ділового співробітництва на рівні МСБ,  зокрема, належать харчова та деревообробна промисловість, транспорт, будівництво, агропромисловий комплекс, ІТ-технології, туризм.

Формуванням делегації бізнесових кіл та забезпечення їх участі в заході здійснює Торгово-промислова палата України. Опис заходу, умови участі та контактні дані організаторів за посиланням – https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/forum-dilovikh-mozhliv....

Реєстрація відкрита до 05 березня 2020 року.

Останні статті на сайті