Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

КП «БАХМУТ-ВОДА» отримала нову одиницю техніки

Переглядів: 757
19.02.2020 - 15:27

В рамках співробітництва Бахмутської міської ради з міжнародними організаціями, у 2018 році відповідно до Міжнародної Конвенції ООН про права дитини та пріоритетів програми співпраці ЮНІСЕФ та Уряду України, між КП «БАХМУТ-ВОДА» і фондом ООН (ЮНІСЕФ) укладений меморандум про співпрацю.

В рамках меморандуму, у 2019 році, за ініціативи ЮНІСЕФ, на КП «БАХМУТ-ВОДА» компанією «Wasserkraft Buro» було проведено незалежний аудит, метою якого були визначення проблем і потреб підприємства в ресурсах, необхідності проведення тих чи інших організаційно-технічних заходів, для поліпшення якості послуг, що надаються споживачам.

За підсумками аудиту,  фонд ООН (ЮНІСЕФ) розробив для підприємства організаційні заходи та надав комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» безоплатну технічну допомогу. Був придбаний екскаватор-навантажувач JCB, труби загальною протяжністю 600 м (Ø 50мм, Ø 63мм, Ø 90мм). Придбано генератор потужністю 5Вт і генератор для пайки труб ПЕТ потужністю 13Вт.

Під час отримання техніки Бахмутський міський голова Олексій Рева подякував фонду ООН (ЮНІСЕФ) та зазначив, що завдяки отриманій техніці працівники підприємства зможуть не тільки оперативно усувати аварійні ситуації, а й ліквідувати наслідки ремонтних робіт.

КП «БАХМУТ-ВОДА» отримала нову одиницю технікиКП «БАХМУТ-ВОДА» отримала нову одиницю технікиКП «БАХМУТ-ВОДА» отримала нову одиницю технікиКП «БАХМУТ-ВОДА» отримала нову одиницю техніки

Останні статті на сайті