Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

ExportUA

Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Бахмутською міською радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа»

Переглядів: 1617
29.01.2020 - 12:59

29.01.2020 року сесія Бахмутської міської ради делегувала міському голові Реві О.О. право підписати Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Бахмутською міською радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа».

Місія Фонду Східна Європа – сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу. Одна з програм, які реалізуються фондом, це Програма «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади». Вона спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), що допомагають вдосконалити якість врядування, покращують взаємодію влади та громадян, сприяють соціальним інноваціям в Україні.

Підписання Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю дозволить наший громаді користуватися такими ресурсами як електронна петиція, громадський бюджет, електронні консультації та новим для нас порталом “Відкрите місто” на єдиній платформу «Е-dem».

Останні статті на сайті