Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

Відбулось обговорення Стратегії розвитку Бахмутської міської ОТГ

Переглядів: 1333
15.01.2020 - 16:50

15 січня відбулось обговорення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року у форматі відкритої Громадської платформи.

Експерти проєкту ERA «Економічна підтримка Східної України (USAID), члени Громадської і Молодіжної ради, Асоціації ОСББ, правозахисних організацій та представники міської ради разом обговорили проєкт важливого для громади документа.

Він визначає напрями розвитку Бахмутської громади, основні пріоритети в роботі міської влади, які в майбутньому підвищать якість життя людей, привабливість території для молоді та жителів, забезпечать розвиток підприємництва та економічне зростання.

Детально ознайомитись з документом можна за посиланням http://artemrada.gov.ua/24817.

В ході обговорення розробники Стратегії Бахмутської ОТГ надали вичерпні відповіді на запитання присутніх та прийняли до уваги пропозиції та зауваження.

15 січня відбулось обговорення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року у форматі відкритої Громадської платформи. 15 січня відбулось обговорення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року у форматі відкритої Громадської платформи. 15 січня відбулось обговорення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року у форматі відкритої Громадської платформи. 15 січня відбулось обговорення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року у форматі відкритої Громадської платформи.