Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Бахмут у ТОП-10 рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України

Переглядів: 1538
15.01.2020 - 11:39

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформував рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України на основі 38 критерійних показників.

Бахмут посів 6 позицію рейтингу, який сформовано на основі даних 1321 міст України з населенням до 100 тисяч жителів.

Серед 38 показників, за якими формували рейтинг міст, є наявність SECAP на власних інформаційних ресурсах громади, та доступність пошуку; укладені ЕСКО контракти в громаді; наявність на територіях громади вітропарків та сонячних станцій та їхня потужність; наявність власного бренду громади, наявність громадських проектів; наявність проєктів «Відкрита громада» або SMART City; впровадження проектів за участю міжнародних партнерів та інші.

"Більшість з цих показників перш за все показують відкритість, якість власних сервісів та інформаційних ресурсів. Це ті напрямки роботи, над яким постійно працює Бахмутська міська рада. Першість в таких рейтингах суттєво сприяє стратегічному розвитку, створює умови для інвесторів та розвитку інвестиційної політики міста вцілому",- зазначив Бахмутський міський голова Олексій Рева після ознайомлення з результатами рейтингового дослідження.