Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 161 гість.

Очищайте територію від снігу та льоду

Переглядів: 2557
08.01.2020 - 08:49

До уваги суб'єктів господарювання сфери торговельного та побутового обслуговування!

 

 З настанням зимового періоду, що супроводжується поперемінним випадінням і таненням снігу, зниженням та підвищенням  температури повітря,  стоїть питання щодо  необхідності розчищення утворюваного при цьому снігового та крижаного покрову, посипання прилеглих до об'єктів територій.

  Адже наледь, що утворюється біля магазинів, кафе, перукарень, а також на їхніх ганках та сходах, створює серйозні перешкоди для відвідування цих об'єктів, становить реальну небезпеку здоров'ю та  життю городян і гостей міста. В таких  умовах ймовірність травмування громадян стає досить значною. 

Виходячи з цього,  п. 2.4.7. Правил благоустрою в Бахмуті, затверджених рішенням міської ради від 24.07.2013 № 6 / 41-744 регламентовано наступне: « усі власники тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності магазинів, елементів зовнішньої реклами, торгівельних рядів зобов’язані проводити прибирання не тільки біля свої споруджень, але прибирати прилеглу територію в радіусі до 30м, в зимовий період здійснювати роботи з очищення територій від снігу та льоду.

Згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за недотримання Правил благоустрою територій населених пунктів у відношенні  посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності передбачені штрафні санкції у розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Останні статті на сайті