Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Верховна рада України

Новорічне свято для дітей з багатодітних сімей

Переглядів: 865
09.01.2020 - 13:40

Щороку Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради організовує новорічне свято для дітей з багатодітних сімей. Цього року 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

Цікаву програму для дітей з художніми та цирковими номерами, піснями та виставами підготували творчі колективи міста.

В залі була святкова новорічна атмосфера. Казкові герої з’явилися  та зачарували дітей своїми привітанням, веселими іграми та танцями. Щасливі очі та щирі посмішки дітей казали проте що свято вдалось. Запрошені діти з багатодітних сімей отримали солодкі подарунки від Бахмутської міської ради.

8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 8 та 9 січня відбулись новорічні свята в Бахмутському міському народному Домі та Бахмутському міському центр культури та дозвілля ім. Є. Мартинова для дітей з багатодітних сімей Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.