Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!

Переглядів: 2055
26.12.2019 - 16:42

26 грудня, вже третій рік поспіль, напередодні новорічних свят, під патронатом  міського голови Реви О.О. інтелектуально, творчо та спортивно обдаровані  діти міста, які цього року стали учасниками та переможцями, лауреатами та дипломантами Міжнародних, Всеукраїнських, обласних та міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, спортивних змагань були запрошені на новорічне свято «Зимова мультфеєрія».

Посмішки, гарний настрій та море позитиву подарували дітям кумедні сніговики, казкові ельфи та чарівні ялинки.  Після веселих жартів аніматорів та новорічних розважальних ігор діти поринули у казковий світ пригод з мультфільмом  «Шпигуни під прикриттям» та улюбленими смаколиками.

Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!Новий рік – це час для мрій, казок та пригод!

Останні статті на сайті