Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Чемпіонат з самбо міста Бахмут

Переглядів: 2131
19.12.2019 - 16:06

14 грудня на базі легкоатлетичного манежу «Металург» пройшла першість міста Бахмут з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2008-2009, 2010-2012 року народження. Усього участь у змаганнях взяло близько 50 вихованців КДЮСШ№1 Бахмутської міської ради, спортивного клубу «Тандем-Олімпік» та міського центру дітей та юнацтва.

Змагання мали за мету підвести підсумки 2019 року та визначити найкращих спортсменів нашого міста. 2019 рік виявився дуже яскравим і плідним, з'явилися перші призери чемпіонатів України, більше 10 медалей було привезено з різних Всеукраїнських змагань. Підростаюче покоління майбутніх чемпіонів вже зараз радує своїх тренерів і батьків спортивними успіхами.

У своїх вікових та вагових категоріях чемпіонами стали:

До 10 років: Сквозний Кирило, Успенський Тихон, Успенський Ілля, Циба Іван, Карая Іраклі, Алієв Фарід, Ротар Марк, Євтушенко Ілля.

До 12 років: Балашов Артем, Кузнецов Єгор, Варанкін Кирило, Поломаний Святослав, Стиранець Владислав, Ярмоленко Ярослав, Зуйков Ілля, Лемешев Демид, Бондарь Михайло.

Всі чемпіони та призери були нагороджені грамотами та медалями Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради!

Чемпіонат з самбо міста БахмутЧемпіонат з самбо міста БахмутЧемпіонат з самбо міста БахмутЧемпіонат з самбо міста БахмутЧемпіонат з самбо міста Бахмут

Останні статті на сайті