Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Урядовий портал

Було проведено тренінг на тему «Спілкування»

Переглядів: 1727
11.12.2019 - 10:27

10 грудня 2019 року фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді на базі  Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» було проведено тренінг на тему «Спілкування».

Спеціалістом Центру було встановлено дружній контакт із студентами та вмотивовано їх до активної участі у тренінгу. Молодь мала можливість дізнатися про вербальне та невербальне спілкування, комунікативну, інтерактивну та перцептивну сторони спілкування. Учасники тренінгу самостійно визначилися із секретами ефективного спілкування та замислилися над своїми слабкими сторонами у спілкуванні – зоною розвитку.

Зичимо нашим учасникам особистісного розвитку та гарного настрою!

Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»Було проведено тренінг на тему «Спілкування»