Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

ExportUA

Допомога соціальних партнерів служби зайнятості в питаннях розвитку підприємницьких ініціатив

Переглядів: 1063
28.11.2019 - 11:28

В Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості 27 листопада відбулася зустріч представників громадських організації «Бахмутська ліга правозахисників» та громадської організації  «Агенція сталого розвитку та інновації» з безробітними, що зацікавлені в організації власної справи та представниками діючого бізнесу.

Слухачів запросили на тренінг з бізнес – планування для стимулювання  підприємницької  ініціативи, підтримки та розвитку малого бізнесу з моменту виникнення бізнес-ідеї , сприяння розвитку бізнес-середовища Бахмутському району та об’єднаних територіальних громадах.

Керівник громадської організації «Бахмутська ліга правозахисників» Оксана Болотюк та керівник громадської організації  «Агенція сталого розвитку та інновації»  Олена Сезоненко велику увагу приділили правовому захисту підприємців та найманих працівників, надали покроковий алгоритм дій підприємця-початківця – від вибору бізнес-ідеї до визначення системи оподаткування. Під час відповідей на запитання  детально розкрили тему порядку зберігання підприємцями трудових книжок найманих працівників, ведення трудових договорів безпосередньо  роботодавцями тощо.

Фахівчиня  Бахмутського  міського центру зайнятості Олена Бояринова ознайомила з додатковими онлайн-джерелами отримання інформаційної підтримки для підприємців: додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн-ресурс «Прометеус», відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та з  іншими корисними інтернет-ресурсами, які сприятимуть розвитку підприємницьких ініціатив.

Актуальним питанням, висвітленим на зустрічі, був пошук стартового капіталу та коштів для розвитку та розширення бізнесу: учасники тренінгу отримали поради щодо можливості отримання фінансової підтримки шляхом участі у грантових програмах. Аби обговорити в невимушеній атмосфері нагальні питання організатори заходу використали «каву-паузи», де учасники поспілкувались за філіжанкою ароматної кави.

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує всіх зацікавлених в розвитку підприємницьких ініціатив скористатися можливістю обмінятися думками й досвідом, отримати поради і відповіді на свої питання щосереди з 10-00 до 13-00  у  Бахмутському міському центрі зайнятості.

27 листопада відбулася зустріч представників ГО «Бахмутська ліга правозахисників» та ГО «Агенція сталого розвитку та інновації» з безробітними, що зацікавлені в організації власної справи та представниками діючого бізнесу.

Останні статті на сайті