Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 140 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Нарада з питань надання житлово-комунальних послуг населенню міської об’єднаної територіальної громади

Переглядів: 1204
26.11.2019 - 15:50

26 листопада 2019 року у великій залі Бахмутської міської ради під головуванням міського голови Олексія Реви відбулася нарада з питань надання житлово-комунальних послуг населенню міської об’єднаної територіальної громади.

В нараді взяли участь представники управлінь міської ради, комунальних підприємств, голови ОСББ та жителі територіальної громади.

В ході наради директор КП "Бахмутська житлова керуюча компанія" Олександр Бондарєв ознайомив присутніх з вимогами законодавства щодо розмежування балансової належності та експлуатації мереж газопостачання, укладення договорів, здійснення технічного обслуговування та поточного ремонту мереж внутрішнього газопостачання організаціями, що мають право на виконання таких робіт. Також Олександр Бондарєв розповів про створення газової служби при КП "Бахмутська житлова керуюча компанія", керівником якої став Ігор Русанов, та отримання службою дозволів для проведення спеціальних робіт (на даний час це 16 видів робіт).

Міський голова Олексій Рева окремо зауважив на необхідності звернення тільки до спеціалізованих організацій, тому що неякісні роботи не ліцензованих організацій можуть викликати аварійні ситуації, що можуть призвести до негативних наслідків та нещасних випадків при експлуатації газових приладів.
Друге питання наради висвітлив заступник директора ТОВ "Бахмут-Енергія" Сергій Логвінов, який розповів про основні вимоги щодо підготовки, технічного обслуговування та поточного ремонту внутрішньобудинкових систем централізованого опалення.

Наприкінці зустрічі усі бажаючі отримали від спікерів відповіді на задані питання.

26 листопада 2019 року у великій залі Бахмутської міської ради під головуванням міського голови Олексія Реви відбулася нарада з питань надання житлово-комунальних послуг населенню міської об’єднаної територіальної громади. 26 листопада 2019 року у великій залі Бахмутської міської ради під головуванням міського голови Олексія Реви відбулася нарада з питань надання житлово-комунальних послуг населенню міської об’єднаної територіальної громади. 26 листопада 2019 року у великій залі Бахмутської міської ради під головуванням міського голови Олексія Реви відбулася нарада з питань надання житлово-комунальних послуг населенню міської об’єднаної територіальної громади. 26 листопада 2019 року у великій залі Бахмутської міської ради під головуванням міського голови Олексія Реви відбулася нарада з питань надання житлово-комунальних послуг населенню міської об’єднаної територіальної громади.