Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

На соціальний захист населення Донеччини у поточному році спрямовано єдиного внеску на 1 мільярд гривень більше

Переглядів: 1420
13.11.2019 - 11:42

Надходження ЄСВ є тим наріжним каменем, на якому базується система державного захисту усіх верств населення, тому податковими органами Донеччини приділяється особлива увага до забезпечення кожним працедавцем повної виплати заробітної плати та сплати єдиного соціального внеску.

За січень-жовтень 2019 року до бюджету Донецької області надійшло 6 млрд 908 млн грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що більше минулорічних показників на 1 млрд гривень. У тому числі за жовтень поточного року платниками Донеччини сплачено 702,6 млн грн єдиного внеску.

Податкова служба Донеччини нагадує, що несплата ЄСВ для роботодавця – це шлях до чималих штрафів, строку давності для нарахування та сплати яких немає, а для робітника – втрата накопичення трудового стажу для розрахунку розміру пенсії через відсутність внесків до фондів соціального страхування. Тому в черговий раз закликаємо працедавців регіону сумлінно ставитись до виконання своїх конституційних обов’язків – своєчасно та в повному обсязі сплачувати податкові зобов’язання.

Останні статті на сайті