Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

На відтворення природних ресурсів Донеччини надійшло майже 900 мільйонів гривень екологічного податку

Переглядів: 1551
13.11.2019 - 11:33

Сьогоденний незадовільний екологічний стан Донеччини обумовлений високим рівнем концентрації підприємств металургійної та хімічної промисловості, що, в свою чергу, збільшує навантаження на навколишнє середовище і формує загрозу для здоров’я населення. Тому справляння екологічного податку обумовлено життєвою необхідністю компенсації завданих збитків природним ресурсам та мінімізацією негативного впливу на них господарської діяльності підприємств.

За десять місяців 2019 року підприємства Донецької області сплатили 896,6 млн грн екологічного податку до бюджетів всіх рівнів. Так, до Державного бюджету надійшло 478,1 млн грн, а скарбниці місцевих громад  суттєво поповнились на суму 418,5 млн гривень.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що граничний термін подання декларації з екологічного податку за ІІІ квартал 2019 року – 11 листопада 2019 року, а сплатити податкове зобов’язання необхідно до 19 листопада 2019 року. Захист довколишнього середовища – наша загальна турбота, і саме від нас залежить, яке майбутнє буде у наших дітей та нащадків.